Wednesday 23 April 2014

HAPPY SAYINGS

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Halusin tulla jakamaan pari fiiliskuvaa jotka napsasin pari päivää sitten. Keväässä ja kesässä rakastan erityisen paljon rauhallisia ja lämpimiä iltoja, jolloin voi vaan tyhjentää ajatukset, lähteä lenkille tai istuskelemalla järven rannalla. Toissapäivänä oli juuri niin ihana ja lämmin ilta, että avasin rullaluistelukauden ja rullailin Lapinniemeen nauttimaan auringonlaskusta.

//Tänään puolestaan oli taasen erittäin ihana päivä! Koulun jälkeen saatiin tykki tyttöjen kanssa yllätettyä Inga synttäripiknikillä♥ Illalla kävin erittäin piristävällä juoksulenkillä ja nyt uppoudun halloumjuusto salaatin kanssa katselemaan Vampyyripäiväkirjoja (joihin oon lievästi sanottuna aika pahasti koukussa..)
-Kira

8 comments:

  1. Apua miten upeet kuvat!! <3 Ekan kerran eksyin tänne tuolta ID:n sivuilta, toi lokkikuva houkutti katsomaan. :) Nyt mää plärään sun muut postaukset, upeelta näyttää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wooou kiitoksia paljon! Piristit päivää! <3

      Delete
  2. aivan ihana postaus & ihanat kuvat ♥ ihana fiilis huoku tänne asti ♥

    ReplyDelete
  3. mitä tos tokas lausehdukses lukee happiness depends upon ????? :D ourselves

    ReplyDelete
    Replies
    1. juu ihan oikein toi pitäis olla.. :-D Siis että onnellisuus riippu itsestämme :--)

      Delete