Monday 21 April 2014

SKIRT OUTFIT

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
HAME-ZARA//PAITA-H&M//TAKKI-VEROMODA//LAUKKU-ZARA

Aika rientää. Oikeestaan ihan niin nopeasti, etten meinaa pysyä laskuissa kiinni. Ihan käsittämätöntä, että nyt on jo huhtikuun loppu. Musta tuntuu että pari viime kuukautta on hujahtanut oikeen silmissä. Huh!
Tänään päivä kuitenkin sujui kerrankin tosi hitaasti ja olikin kaikin puolin ihana. Koko päivä kului ulkona nauttiessa mahtavasta kevätsäästä Alisa ja Reetan kanssa. Tänään tuli syötyä kevään eka jätskikin. Loma on muutenkin kulunut älyttömän ihanasti. Kerrankin oon ollut liikenteessä ihan ilman mitään suunnitelmia ja tehnyt kaikkea ihan fiiliksen mukaan.
Uimassa on tullut käytyä ja oi että, kun se onkin aina yhtä rentouttavaa. Viimeksi kävin järvessä pulahtamassa pari kuukautta sitten, joten nyt ei kyllä tuntunut missään!
Kivana piristävänä juttuna, ootan Toukokuuta innolla, koska muutan kuukaudeksi Liljalle! Jännää! Kyseessä on siis vaan kuukausi, mutta kuitenkin tosi kiva, ehkäpä molemmat saataisiin tsempattua toisiamme tähän blogi hommaankin taas paremmin!
-Kira

17 comments:

  1. miks muutat :O?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me muutetaan ihan muutenkin äitin kanssa, mutta uuteen taloon päästään vasta kesäkuun alussa ja vanhasta lähdetään nyt huhtikuun lopulla. Äiti muuttaa siispä kuukaudeksi mun mummulle maalle, mutta tää ajatus ei mua oikeen innostanut, joten mä muutan Liljalle! :-)

      Delete
  2. Miksi muutat liljalle? :)

    oot upea!!

    ReplyDelete
  3. miksi sä muutat ? :o

    ReplyDelete
  4. Kai tiedät että tuo otsikko ei tarkoita oikeastaan mitään? Rakastan huono/huonoja/pahoja/pahaa. Ja teksti tuossa paidassa tarkoittaa Rakastan pahoja poikia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, näin todellakin ilman Ranskan taitoa koitin kyllä tota kääntää.. Nooh, ehkäpä mä sen kuitenkin vaihan! ;-)

      Delete
  5. Aa tosi ihana toi asu! Ja sun kuvat on aina nii kivoja :)

    Tuli kyllä pieni hämmennys k-torilla kun yhtäkkiä jostai huudettii mun nimee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Sonja! <3 Hahaaa, pitääpä nähä joku päivä paremminkin! :-)

      Delete
  6. Hyvännäköinen asu! Toi paita on tosi söpö! :>

    Milla / millamainen

    ReplyDelete
  7. miks muutat liljalle :)? Muuten vain vai onko siihen jokin syy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vastasin tohon ekaan kommenttiin tuol ylhäällä! :-)

      Delete
  8. Oo, siistiä et pääset asumaan kuukaudeks kaveris luokse! :) Onks siihe joku syy vai onks se vaa muutevaa toteutettu juttu? :D

    ReplyDelete
  9. Hahaa asiallinen sun paidan teksti!!;)

    ReplyDelete
  10. Muutatko siis ihan Tampereen sisällä vai toiseen kaupunkiin? Oon itsekkin muuttamassa Tampereella uuteen kämppään kesäkuun alussa! :)

    ReplyDelete