Friday 2 January 2015

COFFEE TIME

BLOGG Parin päivän hiljaisuuden jälkeen, palaan jälleen! Uusivuosi taitaakin olla tää tekosyy, minkä puitteissa oon ollutkin pari päivää ihanan kiireinen. Kamera ei kulkenut mukana, mutta voin sanoa että yksi parhaista uudenvuodenaatoista on takana. Lupaukset tehty ja tästä on ihana jatkaa toivottavasti parasta vuotta tähän astisista. Tänä vuonna 2015 (tuntuupa hullulta sanoa..) on nimittäin varmasti kaikkein eniten suunnitelmia ja odotettavia juhlia ja matkoja. Suunnittelin pitkään että tekisin perinteisesti vuosikatsauksen viimevuodesta, mutta en vielä ole saanut aikaiseksi väsätä. Haluatteko vielä sellaisen nähdä, vai jätetäänkö suosiolla ''throwback'' tyyppisiin postauksiin?

//Tänään aloitin päivän perinteisesti kahvilla ja samalla selailin uutta muotilehteäni (rakastan ruotsalaisia muotilehtiä!). Joka tapauksessa, haluan toivottaa oikein ihana vuotta 2015! Nauttikaa vielä lomasta ja koittakaa olla stressaamatta mistään, mä meinaan yritän (yksi mun uudenvuoden lupauksista, hehe).

-Kira

6 comments:

  1. jätä toi vuosikatsaus väliin, niitä on jo ollut niin monessa blogissa :) Noi tb tyyppiset postaukset voisi olla kivempia!

    ReplyDelete
  2. Mua ainakin kiinnostais toi vuosikatsaus, ja hyvää uutta vuotta sullekkin vähän myöhässä:-)!

    ReplyDelete
  3. Vuosikatsaus ois tosi kiva!!!

    ReplyDelete
  4. Vuosikatsaus olis just tosi jees!:) kiinnostais nähdä sun toteuttamana sellanen.

    ReplyDelete