Thursday 26 February 2015

BATMAN

LW2LW33LW3LW22

JACKET /NEWLOOK
KIMONO / MONKI
SHOES / ADIDAS
BAG / H&M
PANTS / DR.DENIM
SHIRT / H&M


Kevät tulee ja mä puen sen kun tummempia vaatteita päälle.. Tänään ihan suunnitellusti vetäisin harvinaisen tummat kuteet niskaan, olihan tämä päivä harvinaisen harmaa muutenkin. Missä mun aurinkoinen hiihtolomani on?? Okei en valita enempää.

Löytyy onneksi valoisiakin puolia, sillä löysin tänään kauan haeskelemani farkkuhaalarin! Mun piti itseasiassa siitä napsaista jo tänään kuvia, mutten ketään kuvaajaa saanut joten itselaukaisimen ja jalustan kanssa en viitsinyt enää mennä seikkailemaan.

Niin en tainnutkaan mainita että nämäkin kuvat on otettu jalustan kanssa. Pikkuhiljaa nekin kikat oppii, kun vaan tarpeeksi sinnikkäästi yrittää.
Tämän päivän kuvausreissu ei kuitenkaan ollut mikään maailman ylellisin.. Meidän kodin vieressä ei oikeen ole muuta kuin asuinaluetta, joten reippaasti lähdin pyörällä vähän matkan päähän sopivaan kuvausympäristöön. Jalustan pakkasin reppuun, otin lämpimämmät ulkovaatteet ja lähdin tossa loskassa polkemaan. Taisin kerätä hieman katseita kun vedin pyörällä kassialmana mun sininen takki, Niken reppu (huomaa jalusta puoliski ulkona) ja hulmuava kimono päällä ylämäkeä punaisena ylöspäin.
Saimpahan ainakin yhden asun ikuistettua tännekin...

-Kira

ps. tosta hulmuavasta kimonosta kekkasin otsikonkin,  yönpimeydessä ei taitaiskaan muuta kuin valkoiset Adidakset loistaa..

2 comments:

  1. Hei millä ohjelmalla muokkaat kuvasi?
    en osaa sanoa mitään fiksua, tykkään sun blogista vaan kovin kovin paljon. :3

    -maija

    ReplyDelete
  2. Love this look!

    X Laura (http://bagsandsushi.com)

    ReplyDelete