Tuesday 25 June 2013

AT HARBOR

K9K6K11BARBORK2K1K16K12
K4 HAME-ZARA//TOPPI-GINATRICOT//KENGÄT-CONSSIT//LAUKKU-CHICNOVA //KORU-H&M

Nyt on taas yksi ihana kesäpäivä pulkassa takana päin! Päivä alkoi melko huonosti, sillä jouduin heräämään aikasin hammaslääkäriin ja kiiruhtamaan toiselle puolelle kaupunkia. Noh eipä siinä vielä mitään, kun pääsin hammaslääkäristä mun oli taas aika siirtyä paikasta a paikkaan b, nimittäin töihin. Probleema oli vaan se alkoi sataa kaatamalla kesken kaiken.. Mä olin tottakai valinnut päivän asuksi hameen ja topin. Siinä sitten saavuin töihin kuin uitettu koira. Mulla oli jo niin pinna kireellä siinä kohtaa  että aattelin että häivyn heti töiden jälkeen kotiin peiton alle nukkumaan, mutta päivän mittaan onneksi aurinko pilkahteli vähän väliä esiin, terassi täyttyi ja mieliala kohosi!
Suuntasin siispä töiden jälkeen Petralle, tosi hieman haikein fiiliksin. Petra siis muuttaa Helsinkiin tällä viikolla ja autoin pakkailemaan kamoja kasaan, siinä sitten naureskeltiin kaikille meidän vanhoille jutuille esim. keräilykohteille! Huhhuh en muistanutkaan mitä kaikkea oon pienenä keräillyt, monet varmaan muista esim. tarrakirjat ja pokemon kortit! Pikkuhiljaa alkoi maha kurnimaan ja suunnattiin kohti keskustaa, napattiin safkaa mukaan, tehtiin parit löydöt H&M:stä ja suunnattiin kohti Lapinniemeä! Myös tossa Petraa auttaessa pakkaamaan mulle nousi entistä enemmän halu muuttaa, sisustaa koko koti uudestaan ja ihan muutenkin saada vähän vaihtelua tähän tuttuun ja turvalliseen koti pihaan. Lapinniemstä on kyllä muodostunut mun yks lempipaikka täällä Tampereella ja oon itseasiassa vähän vihjaillutkin äitille et jos sinnepäin päästäisiin muuttamaan, nyt vaan peukut pystyyn!
-Kira

22 comments:

  1. Uskon et on kamalaa kun se muuttaa :(

    Täälläkin ilmoittautuu yks joka mielellään muuttais muualle! Olisin niin kiinnostunut muuttaan sinne (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo on kyllä! :( haha juu uskon todellakin et haluisit muuttaa! :-DDD

      Delete
  2. Miks Petra muuttaa Helsinkiin? Muuttaaks sen koko perhe vai vaan Petra?

    Ootte nättejä molemmat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilmeisesti ihan vaihtelun vuoksi ja ymmärtääkseni koko perhe pitää Helsinkiä enemmän omana paikkanaan! Juu ei koko Perhe muuttaa :( Kiitokset ! :)

      Delete
  3. Sulla on kyllä oikeesti aivan ihania vaatteita ja oot muutenkin tosi kaunis ja ihanat hiukset:) Varmasti haikeeta toi kaverin muutto, mutta sitten on ainakin hyvä syy aina lähtee helsinkiin!:D Ja täällä kans yks ketä kiinnostais muutto ja uudet tuulet..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan totta joka sana! Se taitaakin olla ainoo varsinainen intoilun aihe, kun pääsee kuitenkin ilmaseks majottuun sit sinne :-)

      Delete
  4. Uu ihana postaus<3 kauhee kun Petra muuttaaaa yhyyyy:::((( nähään huomen!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niiimpääää >;((( joo tuu aamusta! :-D

      Delete
  5. Ihana tuo vika kuva! :3

    ReplyDelete
  6. Oi tosi kauniita kuvia, satama on kyllä upea kyvauspaikka näin kesäisin :-) <3

    kisstherain-p.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Mihin kouluun Petra menee Helsingissä?

    ReplyDelete
  8. mukavan rento asu (:
    http://nellimari.blogspot.fi

    ReplyDelete
  9. Sulla näkyy ekassa kuvassa muuten alushousut ihan näin btw :D

    ReplyDelete