Sunday 9 June 2013

KESÄN PARASTA AIKAA

Q1Q3Q4
q1234
Mekko-H&M// Liivi-BikBok// Vyö-H&M// Laukku-2nd Hand//Lasit-BikBok

Tää on sitä kesää, tällä hetkellä mulla ei ole huolenhäivää ja nautin kesästä sataprosenttisesti. Nämä kuvat on eilen napsittuja ja kertovatkin lähes kaiken oleellisen. En voi vieläkään mitä ihmettä mä teen vieläkin tampereella? Sillä aina kun tuun tänne helsinkiin tää on vaan niin paljon enemmän se ''mun paikka'. Rakastan kävellä pitkin Esplanadia ja katsella ihmisten eri asuja, istua satamassa ja tuntea merituuli mun kasvoilla. Jos nyt alkaisin luettelemaan kaikkia ihania asioita tähän, niin tulisi varmasti melko pitkä lista. Mutta niin se vaan on, rakastan helsinkiä! Noh tälläsen ällörakkaus selityksen jälkeen voisin taas palata todellisuuteen ja kertoa vähän päivien kulusta. Eilen suunnattiin hyvän päivän kunniaksi stadikalle, jossa muutamat tunnit vierähti paremmin kuin hyvin aurinkoa palvoessa. Iltapäivällä jo ehkä hiukan ruskettuneempina suunnattiin tekemään muutamat ostokset keskustassa. Harmi vaan kaupat meni kiinni ja ei keretty montaakaan kauppaa kiertämään. (Ton mekon muunmuassa ostin, mutta niistä ostoksista sitten myöhemmin lisäää!)  Vatsanpohjassa alko oleen jo sellanen tunne, että ruoka olis ihan terää joten lähdettiin käppäilemään kohti meijän majapaikkaa ja vaihdettiin vähän vaatteita. Illalla sitten suunnattiin pakolliseen visiitti paikkaan, nimittäin Vapianoon. Ruoka oli tottakai taas niin yhtä taivaallista kuin ennenkin! Loppuilta menikin syöden jäätelöä ja kävellen pitkin helsingin keskustaa nauttien ihanasta säästä ja tunnelmasta. Illalla lopulta päästiin takas kämpälle pienoisten bussisekoilujen jälkeen! Tänään on suunnitelmana suunnata kohti keskustaa kiertelemään vielä loput kaupat ja illalla onkin aika suunnata nokka kohti tamperetta...........
-Kira
Q9Q6Q7Q11Q5Q0

31 comments:

  1. Haha, on se niin outoa, että joidenkin mielestä Helsinki vaan on ihan jotain uutta ja erilaista, kun itse tallaa samoilla kaduilla joka päivä. Kai sitä saa sitten vaan olla onnellinen että on syntynyt tänne. Itse tosin kaipaisin jo jonnekkin muualle Eurooppaan asumaan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu ni henkilökohtaisesti nauttisin kyllä myös paljon enemmän asua ulkomailla, mutta näistä suomen kaupungeista tykkään helsingistä kuitenkin eniten koska se taitaa kaikkein "eniten muistuttaa ulkomaita :---)

      Delete
  2. ihana tuo liivi! nuo kuvatkin on ihan sikaihania:)! kumpa itsekkin pääsis piakkoin helsinkiin :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu mäkin tykkään paljon :)) ja toiivotaan että piakkoin pääset! :--)

      Delete
  3. Ihania kuvia ja kaunis sinä!

    ReplyDelete
  4. onks noita mekkoi viel h&m:ssä vai millon ostit sen :)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu varmasti on! :--) ostin siis eilen tuon :))

      Delete
  5. Upeita kuvia! :) Ja ihana toi asu!

    ReplyDelete
  6. haha! näin sut eilen, kun tulit mua vastaan kävellen liljan ja muiden sun kamujen kaa siinä wtc:n kohalla (-:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha eeikä oisit tullu moikkaamaan :))

      Delete
  7. Voi miten ihana asu sulla! :)

    ReplyDelete
  8. Paljon maksoi mekko? :)

    ReplyDelete
  9. Oi ihana toi sun asu, mahtava väriyhdistelmä! :)

    http://www.ellataimi.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  10. Superihana asu ja kivat kuvat! (:

    ReplyDelete
  11. Tosi kaunis asu ! :)
    Tuosta sun rakkaudesta Helsinkiä kohtaan nii asia on, että sähän tiiät sen kaupungin vaan niin ku ns "lomakohteena" (tai en tiiä ootko joskus siel asunu?), että et tiiä minkälaista siellä on ehkä asua ympäri vuoden vuosien ajan. Meneehän se yleensä aina nii, että omasta sen hetkisestä kaupungista haluu palavasti pois, koska alkaa näkee vaan huonoja puolia. Mut ku sit joskus ottaa siihen kaupunkiinsa jotenkin etäisyyttä tai yrittää muuttaa käsitystään nii huomaa kuinka ne asiat on oikeesti hyvin siellä, ja mitä kaikkee kivaa siellä ehkä on mut muualla ei! (:
    Ite asun ulkomailla, oon aina asunu ja joo moni haluisi ehkä olla mun tilalla, mutta täälläki asumisessa on huonoja puolia. Inhosin yhes vaiheessa tätä maata, mutta sit mä aloin miettii kaikkee mitä tääl on, kaikin puolin, mitä esim siel Suomes ei oo, nii aloin tajuta huonojen puolien kanssa tää on se mun 'kotikaupunki'.
    En tiedä minkälaista Suomessa on asua ku en oo siel koskaan asunu, mutta aina se on niin, että maan parhaat puolet näkee vaan, mut asuessa siellä sit totuus iskee.
    Huhhu mikä romaani. :D halusin tällä vaan kertoo, että haaveile vaan muutosta jne, ei siinä mitään pahaa, mutta muista avata silmäs myös sille "sun" kaupungille. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikä tosi ihana kommentti! Ja toi on varmasti ihan totta! :)

      Delete
  12. Täydelline asu! :)

    ReplyDelete
  13. aivan ihana asu ja ihania kuvia :---)

    http://raidallisiarusetteja.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  14. ihania kuvia ja tosi kiva asu! muutenkin tykkään sun blogista hirveesti :) ♥

    http://aadannblogi.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  15. aivan ihania kuvia!! ja toi asu <3

    <3:lla http://lindauuu.blogspot.fi/

    ReplyDelete