Sunday 16 June 2013

@PARKANO

K2K1K3Palasin tänään sitten pieneltä relax lomalta parkanosta. Oltiin tyttöjen kanssa Liisan mökillä rentoutumassa ja ehkä vähän ottamassa lomaa lomasta, jos noin voisi sanoa. Oli vaan niin ihana herätä siihen kun auringon säteet paistoi aamulla kasvoille ja voit vaan jäätä sänkyyn löhöömään. Tää viikonloppu oli meinaan mun ensimmäinen herätyskelloton herätys aamuisin.
Mökillä me rentouduttiin oikeen kunnolla, saunottiin ja uitiin ilta-auringossa, syötiin ihanaa grilliruokaa, tapettiin hyttysiä, katsottiin leffoja, pelattiin lautapelejä, soudeltiin, laulettiin, naurettiin ja pidettiin hauskaa! Tänään tehtiin aamulla oikeen pika siivous ja suunnattiin kohti Tamperetta. Nyt istuskellaan meillä kasvonaamiot kasvoissa ja odotellaan että päästään lähtemään lenkille, kunhan tuo sade vin loppuisi! PS. kuvia en varsinaisesti napsinut mökiltä, mutta Liljan tai Sandran blogista voitte tsekkailla lisää kuvia, kunhan he kerkeävät blogia päivittämään!
-Kira

10 comments:

  1. Oi kuinka ihanan näköistä! :) Sun blogi on parantunut hurrrrjasti nyt puolen vuoden aikana. Oon seuraillu sua jo ennenkö sulla oli ees sataa lukijaa, ja voi kun oot kehittynyt! Valokuvauksessa varsinkin :)


    Klikkaamalla tätä tekstiä pääset mun blogiin: Sini Marja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon ja todella kiva kuulla!! :--)

      Delete
  2. Haha vähäkö yllätyin, että sä oot ollu täällä pikkupaikkakunnal! :D

    ReplyDelete
  3. Tosi kivan olonen blogi sulla ja sait yhden lukijan lisää :) Löysin sun blogin Liljan blogista :)

    ReplyDelete
  4. Oi kuulostaa ihanalta viikonlopulta :)

    ReplyDelete
  5. oho parkanossa! mun piti lukee moneen kertaan koska ite asun siellä:D

    ReplyDelete
  6. Nää kuvat ovat ihan törkeen upeita!! ♥ Namiii :-)

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  7. Joo oho, oot ollu täällä ihanissa perämettissä.. :D Piti munkin pariin kertaan lukee et oltiko varmasti täällä, mut taisit olla. Hehe..ei nimittäin asuta kaukana.

    Mut hei, aivan ihania ja kesäsiä kuvia! ♥

    ReplyDelete