Thursday 18 July 2013

YESTERDAY'S

k1k2
Laukku-2nd Hand// Shortsit-Ginatricot//Toppi-Bershka// Sormukset-Ginatricot
Eilisen suunnitelmat lähteä Turkuun vähän epäonnistuivat, joten nyt vähän jäljessä päätin jakaa tänne eilisen asuni. Aamulla sää näytti huonolta ja sateiselta myöskin Turun seudulla, joten päätettiin että vietetään päivää täällä Tampereen lähistöllä. Lähdettiin lähes heti herätyskellon soitua kohti Ideaparkia, jossa tavalliseen tapaan vierähtikin useampi tunti. Tälläkertaa ostoksia karttui todella vähän, joten niistä mitään postausta viitsi tehdä. Kun oltiin kaupat koluttu läpi käväistiin vielä kotimatkalla mun serkuilla kahvilla sekä vaihtamassa kuulumisia. Pikkuhiljaa näytti että päivä alkaa parantumaan ja aurinkokin alkoi pilkahdella esiin. Noh kun kerran oli mun vapaapäivä, en viitsinyt jäädä kotiin masentumaan vaan lähdettiin äitin kanssa iltakävelylle Lapinniemeen. Onnellisena illalla katsoin vielä viimeisimmän PLL jakson ja painuin nukkumaan.
 Nyt mulla on tasan 15minuuttia aikaa olla bussipysäkillä, jotta kerkeen töihin. Krhm ja istun tässä hiukset nutturalla ja yökkärit päällä..
-Kira

9 comments:

  1. osaisitko suositella tampereella hyviä ruokapaikkoja? tai jotain kivoja kuvauspaikkoja tai sellasia nähtävyyksiä yms?:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha et ikinä usko millanen postaus mulla on suunnitteilla tehdä ensi viikolla.. :D Tampere postaus! Siinä aijon esitellä ja kertoa kaikista mun lempipaikoista Tampereella. Mutta jos nyt ihan lähiaikoina oot treelle tulossa niin syömispaikkoja on nää perus Amarillo, Rosso, Pancho Villa yms. Sitten löytyy just The Grill (missä itse oon töissä) Sokoksen alakerrassa on hyviä salaatteja, Watami sushi, Flame, Gringos Locos, joku kehuttu uus ruokapaikka/kahvila on avattu hämeenkadulle Vilan ja Bianchon viereen.. pitäis itsekkkin käydä se testaamassa! No niin ja mustaamakkaraa kannattaa myös maistaa Kauppahallissa tai Tammelan torilla! Noista paikoista mä ainakin tykkään! Myös kivoja kahviloita on vähän joka nurkan takana.. :D Kuvauspaikkoja hmm.. no otan oikeestaan niin monissa paikoissa kuvia, etten osaa nimetä vain paria.. Jos oot kauankin treella kannattaa tehdä piknik retki Arboretumiin (pääsee nro.21 bussilla Turtolan suuntaan) se on siis pyhäjärven rannalla oleva puutarhapuisto. Rosendahl ranta on myös kiva (ns. Stadin hietsu) Käy uimarantana, kuvauspaikkana ja piknik paikkana. (Pääset bussilla nro 25 Tahmelan suuntaan) Niin ja jos on kaunis sää niin kannattaa mennä ihailemaan Auringon laskua Lapinniemeen ( B nro.2 Rauhaniemen suuntaan!) Muita paikkoja on mm. Hervannan mäkihyppytorni, mut se on kyllä aika kaukana keskustasta.. Siiitten Tallipiha(sieltä saa hyvää suklaata) Tuossa nyt ainakin joitain kivoja paikkoja, tuli ehkä vähän romaani mutta toivottavasti hyödyttää jotenkin! :-D

      Delete
    2. Voi ei nyt kun luin tän uudestaan unohdin pari juttua.. Ihan ehdoton PAKKO käydä juttu on Pyynnikin näkötorni!!! Siellä on maaaailman parhaat munkit! Pääset sinne bussilla nro.25 Tahmelan suuntaan. Sitten jos haluu graffiti kuvia kannatta käydä Tulitikkutehtaalla, mut sinne kannattaa mennä päivällä koska iltasin siel on vähän epäilyttävää porukkaa.. (nro.16 Lentävänniemen suunta)

      Delete
  2. hei mun on nyt pakko kysyy sulta kun lapinniemee oot kehunut! oon just menossa sinne viikoksi asumaan sinne holiday clubiin niin kuin kaukana se on keskustasta? ihan kävelymatkan päässä? oon nyt ihan innoissani että mennään just sinne kun tota hehkutit pari postausta takaperin! kiitti jos viitit auttaa mihinkään lapinniemeen liittyvässä, rakastan sun blogiis:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu mä tykkään tosi paljon, en oikeestaan tiedä mikä siinä mua kiehtoo.. Ehkä se et se on niin lähellä satamaa ja vettä ylipäänsä! :-D Iltaisin kannattaa mennä ihastelemaan auringon laskua siihen laiturille, koska se on siitä katsottuna tosi upea! Keskustaan on siitä pari kilsaa ja sen kyllä kävelee, mutta siitä vierestä menee myös bussi nro. 2 :) Lapinniemen lähellä on myös Rauhanniemi (uimaranta) Mikä kannattaa tsekata, jos lämpimiä päiviä on! Muuten tossa on pari kommenttia ylempänä muitakin kivoja paikkoja mitä kannattaa Tampereella ollessasi käydä läpi! :) Toivottavasti viihdyt, ehkä me törmätään kun tännepäin tuut! :-DD

      Delete
    2. heh ollin toi molempi anonyymi, iso kiitos sulle kun viitsit neuvoo:) tultiin justiin tänne hotellille, ootan jo innolla huomista että pääsen kiertelee kaupunkii! ja jep toivottavasti vaikka törmättäs, ehkä uskaultaudun tulla moikkaa:)

      Delete
  3. Ihana asu!(::

    ReplyDelete