Monday 23 February 2015

FAV PANTSUIT

pantss1pantss2pantss4pantss3

JACKET / NEWLOOK
PANTSUIT / H&M
SHOES / ADIDAS 
BAG / 2NDHAND
SUNGLASSES / BIKBOK


Kuinka ihanaa onkaan kirjotella pitkästä aikaa. Tälläkertaa tulin jakamaan mun uuden hypetyksen kohteen: housupuvut! On pari kappaletta lojunut mun vaatekaapin pohjalla jo pidemmän aikaa, mutta nyt löysin mun oman lempparin.
Eilen kierreltiin äidin kanssa hieman kauppoja ja tein superhyvän löydön H&M:ltä kun nappasin mukaani ton vaalean leveälahkeisen housupuvun. Pidemmän aikaa oon haeskellut myös ihan perus puvun housuja ja leveälahkeisia housuja, sillä ne näyttää ihan törkeen hyviltä korkokenkien kanssa.  (pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan vetäväni leveälahkeiset housut jalkaan..).

Odotan niin innolla kevääntuloa, etten meinaa millään pysyä nahoissani..
Päivätkin pitenee jo silmissä,  joten asukuvailuakin voi alkaa jälleen harrastamaan!

Mitenkäs te siellä ruudun toisella puolen, iskeekö housupuvut taikka leveälahkeiset housut teihin??

8 comments:

  1. Leveisiin lahkeisiin farkuissa en vielä pehmene, mut noin ne sopii tosi hyvin! Muutenkin kiva asu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! Itse vierastin kauan myös farkkuideaa, nyt sekin vois jopa mennä! :)

      Delete
  2. Sun yhdistämänä näyttää ainakin tyylikkäältä! :-)

    ReplyDelete
  3. Miten saat tuon ulkoasun tolleen että tohon bannerin alle tulee noita linkkkejä (bloglovin,instagram yms.)? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne saa luotua kohdasta ''sivut'' eli ihan kun oot siinä bloggerin aloitusnäytöllä ja avaat nuolesta (lukijapalkin oikealla pulen) kohdan missä on luettelo ''ulkoasu, tekstit, sivut, yleiskatsaus yms..''. Sieltä siis avaat kohdan ''sivut'' ja siitä klikkailet kohdan uusi sivu... Toivottavasti tästä sait jotain selkoa, jos et ymmärtänyt koitan havainnollistaa jotenkin muutoin.. :-DDD

      Delete
  4. Omaan tyyliini ei leveät lahkeet ehkä ihan sovi ja oon muutenkin aika tapojeni orja pukeutumisen suhteen, mutta sä näytät kyllä tossa housupuvussa upealta ja oon samaa mieltä sun kanssa siitä että puvunhousut ja levät lahkeet näyttää supertyylikkäältä korkokenkiin yhdistettynä! Lahkeetkaan ei laahaa maata. Toi housupuku on kyllä tosi jees, samoin kuin koko asu, Adidakset tuo kivasti rentoutta tuohon kokonaisuuteen :) Voisin kuvitella sut johonkin kesäjuhliinkin toi yllä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wau kiitos, kesällä toi housupuku toimiikin ehkä hieman paremmin.. En vain malttanut odottaa sinne asti..! :) Toivon että nyt keväällä tulisi kauppoihinkin enemmän vaihtoehtoja leveäahkeisita housuista, niin voisi useampi löytää mieleisensä. Kieltämättä mäkin meinaan vetäistä turhan usein tutut ja turvalliset mustat dr.denimit jalkaan... :-D

      Delete