Tuesday 13 October 2015

ALL BLACK


blk3bkl2bck1 SHIRT / CUBUS
SUNGLASSES / BERSHKA
SHOES / ZARA
BACKBAG / PULL&BEAR
PANTS / GERRY WEBER

Outoa huomata kuinka tyyli muuttuu. Vaikkapa vuosi sitten mun asut ei ikinä olleet kokomustia. Nykyisin tämmöisiä ''hautajaispäiviä'' on yhä vain enemmän, on kiva pukeutua kokomustaan, tai kokovalkoiseen. Asu on eiliseltä niin sanottu kaupunkipäiväasu, tottakai takin kanssa. Kuten vanhat lukijat varmasti tietää, oon intohimoinen kahvittelija, tykkään yksinkin istuskella kahviloissa. Eilen menin sitten tekeen vähän rästiin jääneitä kouluhommia moneksi tunniksi kahvikupposen äärelle. 
En muistanutkaan sitä fiilistä ilmojen kylmetessä kun koittaa ottaa asukuvia. Nopeasti takki pois (miettien palmuja, lämpöä ja vähän vielä palmuja) ja sitten pikaisia räpsyjä paljon.

-Kira

2 comments:

  1. Ihanaa nähdä sua näin aktiivisena täällä blogimaailmassa taas! Sun kuvat ja tekstit saa mulle ainakin joka kerta kunnon inspiksen päälle, joten jatka samaan malliin vaan :-)
    Pakko sanoo että mäkin oon nyt tykästynyt tosi paljon "yksivärisiin asuihin", etenkin just mustaan ja valkoseen sekä harmaaseen. Jostain syystä ne vaan tuntuu toimivan säästä riippumatta, ja samalla voi sit enemmän panostaa vaikka meikkiin/hiuksiin tai asusteisiin :P

    ReplyDelete
  2. Ihan täydelline asu ! tykästyin muuteki sun blogiin ihan täysin. x

    http://hellotomorrow-r.blogspot.fi

    ReplyDelete