Wednesday 28 January 2015

@my home office

office1office2

Mulle tuli tässä vähänaikaa sitten hirveä tarve laittaa mun huone taas uuteen järjestykseen ja sen eräänä harmaana iltana teinkin. Sain kauhean inspiraation tehdä oman pienen office nurkkauksen, jossa on kiva tehdä töitä. Tästä on hyvä lähtee liikkeelle, oon jo kauan kattellut kuvia sellasista täydellisesti mietityistä työskentelypisteistä, jossa on kaikki tarvittava käden ulottuvilla.
Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..

-Kira

7 comments:

  1. Tosi ihanan näköseks oot nurkkaukses saanu! Itekin just mietin huoneen järjestyksen muuttamista uuteen uskoon. Pari kehystä odottaa tuolla laatikon pohjalla seinälle pääsyä. Jospa vaikka viikonloppuna sattuis olemaan aikaa ja intoa! Löysin viimevuoden postauksistas semmosen banaanijäätelö ohjeen ja nykyään se on meillä ahkerassa käytössä. Tosi hyvää ja helppoa! Pikkuveljelläkin on koko ajan banaaneja pakkasessa... :D

    ReplyDelete
  2. En ihmettele jos tosta on pian kuvia we heart it:issä… Tosi hieno<3

    ReplyDelete
  3. Aivan ihana! Eikä toi näytä mitenkää liian täydeltä vaik siin onki paljon juttui. Just täydellinen! :)

    ReplyDelete
  4. mistä toi prada taulu on?:-)

    ReplyDelete
  5. Olis kiva jos tekiset sellasseen postauksen, jossa esittelet lukemiasi blogeja ja nimenomaan sellaisia uusia tuttavuuksia. Blogis on ihan himoihana niin olis kiva kuulla millasia blogeja sä luet ja samalla sais itekin vähän lukulistan täydennystä :)

    ReplyDelete
  6. Ihan himo ihana tää ja muutenki sun koko blogis!:D (Itseäni ärsyttää vaa iha hitosti et tyylii jokainen taulu on vinossaXD)

    ReplyDelete